Webternet – wie zijn wij

Webternet is opgericht door Wim Eilander en Mindert Westra, beiden woonachtig in Dalfsen.

Onze roots liggen in de automatisering. Vanaf het eerste uur zijn wij geboeid door de ontwikkelingen op het internet. De websites hebben iets magisch over zich. Je wilt weten hoe het achter de schermen werkt. Je bent trots op je eerste zelfgebouwde website. Je legt je toe op het bouwen van sites voor anderen. In eerste instantie is het dan nog een leuke hobby.

Dan deel je je kennis, resultaten en ervaringen met anderen. Zo ook bij ons. Websites worden complexer, de techniek gaat steeds verder. Het blijkt dat je nog beter kunt worden door elkaars kwaliteiten te bundelen. Je vult elkaar aan. Het bouwen van websites is naar verloop van tijd geen hobby meer, maar neemt vanwege het succes steeds serieuzere vormen aan. Zo besloten Wim en Mindert een webdesignburo te beginnen.

Webternet was geboren.

Wilt U een nieuwe of gewijzigde website? Dan heeft u met die site een bepaald einddoel voor ogen. Wij willen u helpen het einddoel te bereiken. Onze kracht ligt in de samenwerking die wij met u aan willen gaan. U brengt kennis in van de markt, het product en/of de doelgroep. Webternet bezit de technische skills en vaardigheden om de website te bouwen. Het samenbrengen van uw kennis en onze skills is de basis voor een goede website. Klantbelang staat voorop. Onze werkwijze is hier op gebaseerd.

Omdat wij belang hechten aan direct klantcontact (face to face) komen onze klanten voornamelijk uit de regio Overijssel.